Gebitsreparatie

  • Dentalform Tandtechniek levert ouderwets vakmanschap
  • Dentalform Tandtechniek werkt alleen met hoogwaardige en duurzame materialen zoals XT-zirkonium
  • De wensen van u en uw pantiënten staan voorop

Dentalform Tandtechniek is uw partner op het gebied van gebitsreparatie, kleurbepaling en tandtechniek. De reparatie van een kunstgebit wordt zeer zorgvuldig door onze tandtechnici gedaan zodat uw patiënt weer stralend door het leven kan.

Gebitsreparatie wordt vergoed vanuit de basisverzekering

De reparatie van een kunstgebit in Den Haag wordt vaak vergoed vanuit de basisverzekering. Is het gebit zo erg beschadigd dat het verstandig is om een nieuw kunstgebit te laten maken? Ook dan kan de patiënt vaak terugvallen op de basisverzekering of aanvullende verzekering. Zeker weten of de reparatie van het kunstgebit in Den Haag vergoed wordt? Raadpleeg dan de desbetreffende ziektekostenverzekeraar.

5 jaar garantie op een volledig kunstgebit

Hebben wij een nieuw kunstgebit voor uw patiënt gemaakt? Dan heeft hij of zij recht op 5 jaar flexibele garantie. Na deze 5 jaar raden wij uw patiënten aan om een nieuwe prothese te laten maken of kunstgebit reparatie in Den Haag te laten uitvoeren. Uiteraard na de controles in uw tandartsenpraktijk. U stuurt uw patiënten door naar ons om de kleur en vorm te bepalen. Wij kijken uit naar onze samenwerking.

Ontvang een Verklaring van Overeenstemming

Natuurlijk wilt u controleren wat de herkomst van de gebruikte producten zijn. Daarom ontvangt u van ons een Verklaring van Overeenkomst waar alle gebruikte materialen en unieke aankoopnummers vermeld staan. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor de gebitsreparatie. Interesse in kunstgebit reparatie in ons laboratorium te Den Haag? U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar 070-3460667. Of vul het online contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over de gebitsreparatie.

© Copyright 2024 - Dentalform Tandtechniek