Facings Den Haag

  • Dentalform Tandtechniek levert ouderwets vakmanschap
  • Dentalform Tandtechniek werkt alleen met hoogwaardige en duurzame materialen zoals XT-zirkonium
  • De wensen van u en uw pantiënten staan voorop

Dentalform Tandtechniek gebruikt verschillende materialen en technieken van Dentsply om facings te realiseren voor uw patiënten in Den Haag of omgeving. Denk hierbij aan Zirkonium XT en Celtra Ceram. Welke techniek wij gebruiken, hangt uiteraard af of het gefreesd wordt of dat er perskeramische facings van veldspaat worden gebruikt. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang facings van de hoogste kwaliteit.  

Facings van de hoogste kwaliteit worden vervaardigd in Den Haag

De facings realiseren wij middels moderne technieken zoals digitale scan- en design-apparatuur in ons kleinschalig laboratorium in Den Haag. Persoonlijke aandacht staat binnen ons laboratorium centraal. Diegene die uw aanvraag in behandeling neemt, maakt ook daadwerkelijk de facings. Oftewel, korte communicatielijnen en heldere afspraken. Daarnaast geven we 5 jaar soepele garantie op onze eigen producten en kunnen we in overleg snel de facings in Den Haag of omgeving leveren.

De wensen van de patiënt staan centraal

Uiteindelijk gaat het om tevreden patiënten. Daarom vragen wij om uw patiënten langs te laten komen in ons laboratorium in Den Haag om de juiste kleur van de facings te bepalen. Zo weten we zeker dat de juiste facings voor uw patiënt gemaakt worden. Interesse? Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening wanneer u belt naar 070-3460667 of ons contactformulier invult. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

© Copyright 2024 - Dentalform Tandtechniek