Mondscanner

  • Dentalform Tandtechniek levert ouderwets vakmanschap
  • Dentalform Tandtechniek werkt alleen met hoogwaardige en duurzame materialen zoals XT-zirkonium
  • De wensen van u en uw pantiënten staan voorop

Staat er een mondscanner in uw tandartsenpraktijk? Dan kunt u aanvragen voor kroon-en brugwerk digitaal aan ons aanleveren. Zo zijn wij direct in het bezit van alle technische details en kunnen wij sneller te werk gaan. Beschikt u niet over een mondscanner? Geen probleem. Dan maken we gebruik van onze eigen digitale scan- en designapparatuur.

Kroon- en brugwerk snel op maat gemaakt dankzij de mondscanner

Waar eerst een gebitafdruk gemaakt moest worden voor het ontwerpen van kroon- en burgwerk, kan nu het gebit opgemeten worden middels een intra-orale mondscanner. In een mum van tijd beschikken we over de exacte afmetingen. Hebben wij eventuele vragen betreft het ontwerp van brug- en kroonwerk? Dan nemen wij uiteraard contact met u op. Ook nodigen wij uw patiënt uit voor een persoonlijk afspraak waar we een kleurbepaling uitvoeren. Zo weten we zeker dat de protheses niet afwijken qua vorm en kleur van de natuurlijke tanden en kiezen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar voorzien wij tandartsenpraktijken van de juiste tandtechniek. Of het nu gaat om frameprotheses, kleurbepaling, een kunstgebit of facings, wij zijn graag uw betrouwbare partner. Persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen en kwaliteit staat binnen ons kleinschalig laboratorium centraal. Interesse in een waardevolle samenwerking? Neem gerust contact met ons op via 070-3460667.

© Copyright 2022 - Dentalform Tandtechniek