Tanden facings

  • Dentalform Tandtechniek levert ouderwets vakmanschap
  • Dentalform Tandtechniek werkt alleen met hoogwaardige en duurzame materialen zoals XT-zirkonium
  • De wensen van u en uw pantiënten staan voorop
Dentalform Tandtechniek maakt gebruik van verschillende technieken en materialen om uw tanden van facings te kunnen voorzien. Wij gebruiken hiervoor de materialen en technieken van Dentspy zoals Zirkonium XT en Celtra Ceram. Welke techniek wij gebruiken hangt van een aantal factoren af. Zo kunnen wij de facings op uw tanden frezen of kunnen er perskeramische facings van veldspaat worden gebruikt.

Verfraai het uiterlijk van uw tanden met facings

Wij realiseren facings op uw tanden door gebruik te maken van moderne technieken. Hierbij maken wij in ons kleinschalige laboratorium gebruik van digitale scan- en designapparatuur. Wij leggen de focus op persoonlijke aandacht. De specialist die uw aanvraag in behandeling neemt, maakt ook de daadwerkelijke facings. Wanneer u ons inschakelt voor het laten plaatsen van facings op uw tanden ervaart u korte communicatielijnen en heldere afspraken. Service staat hoog in het vaandel voor ons en daarom geven wij wel vijf jaar garantie op onze producten. Heeft u met spoed facings nodig? In overleg kunnen wij deze snel leveren.

Ervaar uitmuntende service

Dentalform Tandtechniek vindt een tevreden patiënt erg belangrijk. Daarom vragen wij uw patiënten om langs te komen in ons laboratorium. Zo kan de juiste kleur van de facing worden bepaald. Wij willen natuurlijk kunnen garanderen dat de juiste facings voor de juiste patiënten worden gebruikt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden va onze dienstverlening? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 070-3460667 of vul het contactformulier in.
© Copyright 2024 - Dentalform Tandtechniek