Tandtechniek Westland

  • Dentalform Tandtechniek levert ouderwets vakmanschap
  • Dentalform Tandtechniek werkt alleen met hoogwaardige en duurzame materialen zoals XT-zirkonium
  • De wensen van u en uw pantiënten staan voorop
Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in professionele tandtechniek in de regio Westland? Ons laboratorium is in Den Haag gevestigd. Dentalform Tandtechniek combineert ouderwets vakmanschap met de nieuwste technieken. Hierdoor wordt altijd een hoge kwaliteit bereikt. Met al meer dan 30 jaar ervaring voorzien wij uw graag van professioneel advies.

Professioneel laboratorium dat gespecialiseerd is in tandtechniek in regio Westland

Dentalform Tandtechniek is de specialist op het gebied van gebitsprotheses, kroon- en brugwerk, implantaten, facings en kleurbepaling in de regio Westland. De klant staat bij ons voorop. Daarom hanteren wij korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak in ons laboratorium in Den Haag. Wij kunnen dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid uw patiënten perfect van dienst zijn. Naast tevreden klanten streven wij ook naar het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarom maken wij slechts gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen als Zirkonium XT en Celtra Ceram.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een professioneel laboratorium dat gespecialiseerd is in tandtechniek in de omgeving van Westland? Wij voorzien u en uw patiënten graag van uitmuntende service, een snelle productie en producten van hoge kwaliteit. Heeft u interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op door te bellen naar 070-3460667 of vul het contactformulier in. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.
 
© Copyright 2024 - Dentalform Tandtechniek